30 Mayıs 2017 Salı

Makam Bayrağı Fiyatları

Kaliteden ödün vermeden üretilen makam bayrağı ürünleri son derece ehemmiyet teşkil etmektedir. Makam odalarının vazgeçilmez ürünleri arasında bulunmasının yanı sıra makam masalarının arkalarında yer edinmiştir. Standart bir ölçüde olması ile saten kumaş seçenek edilmektedir. Kamu müessese ve kuruluşlarının yanı sıra özel sektör içinde imalatlarımız bulunmaktadır.
Makam bayrakları kaliteleri birbirinden farklıdır. Toptan ve perakende ücretlerde farklık gösterilmesinin yanında kullanılan malzemeye göre farklık olması ile makam siparişi verirken bizlere aramayı unutmayınız. Kullanılacak makamı taçlandıracak bir özelliğe sahip olmasının yanında son derece şık durmaktadır. Makam odalarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer almasının yanında makam bayrak direkleri ile en önemli aksesuar ürünleridir. Türk bayrağı ile kullanılan makam bayrağı ürünlerimizde krom ve pirinç salon direği olarak iki kategoride imalatları yapılmaktadır. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ürün olmasının yanında 240 santimetre uzunluğunda kullanılan bir üründür.
Makam bayrakları ürünlerinde genelde parlak saten kumaştan yapılması ile 8 cm genişliğinde de altın renginde saçak kullanılmaktadır. Kaliteden ödün vermeden üretmiş olduğumuz ürünlerimizde rakipsiz bir şirket profiline sahiptir. Bayraklar dünyası sizlere makam bayrakları ile en ince detayına kadar yardımcı olmaktadır. Dilerseniz şirketinizin özel amblemli olarak da üretilmesini isteyebilirsiniz. Fiyatsız kargo seçeneği sunan kurumumuz tüm ürünlerini ambalajlı bir şekilde sizlere gönderimlerini sağlamaktadır. Makam bayrağı ile ilgili en iyi hizmeti sunabilmek için 7/24 saat çalışmalarımız gerçekleştirilmektedir. Bayrak siparişlerinizi vermeden kumaş kalitesini dilerseniz belirtebilirsiniz. 2 iş günü içerisinde sizlere teslim edilen makam bayrakları ürünlerimiz için garanti kapsamı içerisinde yer almaktadır. Bayrak ürünlerimiz konusunda ayrıntılı bilgi için iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makam Bayrağı Nasıl Yapılır?

Kurumsal kimliğinizi öne çıkarmak için makam bayrağı ile ofisinizi süsleyebilirsiniz. Günlük yaşantımızda makam bayrakları firmaları terci...