30 Mayıs 2017 Salı

Makam Bayrağı Ölçüleri

Bayraklar dünyası olarak makam bayrağı konusunda sizlere özel üretimlerimiz bulunmaktadır. Genellikle makam bayrakları sağ tarafında masanın arkasında yer almaktadır. Kurumsal firmaların makam ağırlığını göstermesinin yanı sıra ay yıldız olarak kullanımları söz konusu değildir. Bu bakımdan dolayı makam bayrağı konusunda sizlere yüksek kalite standartlarına göre yapmanın yanı sıra standart ölçülerde gerçekleştirilmektedir.

Özel olarak üretilen makam bayrakları kurumumuz tarafından sizlere uygun fiyata sunulmaktadır. Müşteri taleplerine göre üretilmesinin yanı sıra özel amblem, logo veya sloganın basılması ile yapılmaktadır. Makam bayraklarının yanında özel makam direkleri ile sizlere teslim edilmektedir. Kristal ve parlak saten kumaştan üretilen makam bayrakları aynı zamanda bulunduğu yerde göz alıcı şekilde durmaktadır. Bayraklar dünyası tarafından üretilen bu bayrak ürünlerimiz TSE standartlarına göre belirlenmiş olan kalite standartlarına göre dizayn edilmiştir. Kalitede ölçülerinden taviz verilmeden yapılan makam bayrağı üretim aşamasından itibaren 2-3 gün içerisinde teslim edilmektedir. Toptan ve perakende satışlarının olmasının yanı sıra fiyat değişiklilik de arz etmektedir.

Makam direkleri müşteri taleplerine göre pirinç veya krom olarak üretimleri gerçekleştirilmektedir. Paslanmaz ve solmaz nitelikte olması ile uzun ömürlü olarak kullanılmaktadır. Makam bayrakları ile uyum içerisinde bulunan makam direkleri göze hoş görüntü vermektedir. Makam odalarının nadide ürünleri arasında yer almasının yanında sabit bir şekilde durmaktadır. Makam odasının baş köşesinde yer alan makam bayrağı aynı zamanda standart ölçüsü olan 100×150 cm ebatlarında üretimleri yapılmaktadır. Profesyonel ekip çalışması sayesinde saten kumaş üzerine makamın bağlı olduğu kurumun logosu ve amblemi işlenmektedir. Ayrıca istenilen süre içerisinde satın alma işlemleri gerçekleştirilerek müşterilerimize teslim işlemleri yapılmaktadır.

Günlük yaşantımızda makam bayrakları son derece özel bir yer edinmiştir. Üretilen tüm ürünlerimizde kenarları çift taraflı dikişli olmasının yanı sıra devlet kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel sektörlerde de kullanımları yaygındır. Sizlere sunmuş olduğumuz makam bayrağı ürünlerimizde 7/24 saat hizmet vermekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makam Bayrağı Nasıl Yapılır?

Kurumsal kimliğinizi öne çıkarmak için makam bayrağı ile ofisinizi süsleyebilirsiniz. Günlük yaşantımızda makam bayrakları firmaları terci...