4 Kasım 2017 Cumartesi

Kurumsal Makam Bayrağı Satın Al

Bayraklar dünyası olarak yalnızca makam bayrağı son zamanlarda binlerce özel firmanın tanıtım ürünü olarak kendisine yer bulmaya devam etmektedir. Profesyonel ekip çalışmamızı yanında bayrak şirketlerin makam bölümleri içerisinde, lobi ve müracaat etme bölümlerinde bulunmaktadır. Türkiye’de standart olarak kullanılan Makam bayraklarındaki ölçüler; 100 x 150 santimetre olarak kabul edilmiştir. Kurumsal olan bayrak firmaları sayesinde makam bayrakları imalatı ile ilgili bir hayli firmanın gerçekleştirdiği tek baskı faaliyetlerinden ziyade kaliteli ve dayanıklı olabilmesi hesabına çift kat baskı yoluna yer vermiştir. Firma ve müesseselerin istekleri doğrultusunda bayrak kenarlarında simli veya püsküllü olacak şekilde farklılaştırmalar yapılmaktadır.

Makam bayraklarında kullanılan kumaşlarımız müşterinin isteğine göre parlak veya donuk saten kumaş ile üretilmektedir. Bayraklarımız ile birlikte mekânlarınız da makam bayrağı asmanız için isteğe göre direk bölümleri değişik çeliklerden yapılabilmektedir. Günümüzde en çok seçenek edilen bayrak çeşitleri içerisinde pirinç veyahut kromdan imal edilmiş ürünler bulunmaktadır. Bayrakların en çok kullanıldığı yerler resmi müesseselerdir. Bayrak çeşidi içerisinde pirinç ve krom olmaz üzere iki çeşit bayrak direği bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Makam Bayrağı Nasıl Yapılır?

Kurumsal kimliğinizi öne çıkarmak için makam bayrağı ile ofisinizi süsleyebilirsiniz. Günlük yaşantımızda makam bayrakları firmaları terci...